CorelDRAW GS 2022 pro 2 pracoviště v časově neomezené licenci + zdarma ultrabook Fujitsu

Pořiďte si cenově zvýhodněnou časově neomezenou licencí CorelDRAW GS 2022 pro 2 pracoviště a dostanete k tomu bonus jako hrom – univerzální ultrabook Fujitsu Lifebook s rychlým SSD diskem, který se uplatní ve nejen Vaší práci ve firmě práce, ale hodí se i pro pro homeoffice, na doma nebo do školy.

CorelDRAW GS 2022 pro 2 pracoviště se dodává ve formě časově neomezené licence s možností archivace instalačního média u uživatele.

Více o bonusu zdarma  

Všestranný Fujitsu Lifebook U745 v sobě snoubí německou důkladnost a japonskou preciznost. Hlavní důraz je kladen na mobilitu, nízkou hmotnost a precizní zpracování v moderním designu. Procesor Intel I5 a SSD disk a vyladěný hardware (náběh Windows 10 Pro 64bit 12 sekund po zapnutí).

Podpora celé škály možností připojení periferií a síťové konektvity. Samozřejmostí je WiFi A/C, Bluetooth a Gigabit Ethernet.

Pro použití mezi stacionárním a mobilním pracovištěm se hodí dokovací stanice (za 499 Kč) a pro časté přenášení pak značkové ochranné pouzdro (za 249 Kč).

Nezávislá recenze https://notebook.cz/clanky/recenze-notebook/2016/fujitsu-lifebook-u745

Potěší tenké provedení (15.5 mm) a nepatrná hmotnost (1,39 kg). I tak máte snadný přístup k nejdůležitějším komponentám, takže lze snadno vyměnit baterii, posílit paměť či interní úložiště. Vice informací a parametry v přiloženém PDF.

Více o CorelDRAW GS 2022

Sada CorelDRAW Graphics Suite umožňuje vytvářet výjimečné prvky pro identitu značky, prodejní materiály a mnoho dalšího a je ideálním řešením pro všechny – od kreativních profesionálů v oblasti reklamy až po malé podniky vytvářející marketingové materiály.

Obsah sady: CorelDRAW (vektorové ilustrace a sazba), Corel PHOTO-PAINT (úprava fotografií a rastrová grafika), Corel Font Manager (správa a vyhledávání písem), PowerTRACE (převod rastrů na vektorovou grafiku s využitím umělé inteligence), AfterShot HDR (Editor fotografií ve formátu RAW).

Neprodáváme zajíce v pytli. 

CorelDRAW asi znáte. Ale časově neomezená licence na 2 pracoviště za ty peníze stojí za to. Navíc k tomu dostanete ultrabook Fujitsu Lifebook U745 (vice informací a parametry v přiloženém PDF). Jedná se o výkup strojů z bank a finančních institucí, kde sloužily vyššímu managementu k prezentaci. Funkčně a vzhledově O.K.

P.S. Naši zaměstnanci tento ultarbook používají pro pracovně/soukromé účely.

Možnost zaúčtování do nákladů na školení

Ať už objednáte komerční či nekomerční licenci vždy dostanete internetový kurz "Jak se co dělá v CorelDRAW" a můžete tak zahrnout celou investici do nákladů na školení.

Objednávky a ceny

  • CorelDRAW GS 2022 - nekomerční časově neomezená licence pro 2 pracoviště + zdarma ultrabook Fujitsu Lifebook U745 – 9.990 Kč – eshop ZDE.
  • CorelDRAW GS 2022 - komerční časově neomezená licence pro 2 pracoviště + zdarma ultrabook Fujitsu Lifebook U745 - 19.990 Kč – eshop ZDE.

Doplňky

  • Dokovací stanice pro Fujitsu Lifebook U745 – 4x USB 3, 2x DisplayPort, eSATA, LAN, VGA, DVI-I, Audio-in/out 3,5mm, napájecí konektor, slot pro bezpečnostní zámek – 499 Kč – eshop ZDE.
    • Silnější napájecí zdroj 240V/200W pro dokovací stanici a ultrabook – 399 Kč – eshop ZDE
  • Značkové ochranné pouzdro pro časté přenášení – 249 Kč – eshop ZDE.

Všechny produkty skladem. Pozor, celkové množství za tyto ceny je velmi omezené. Proto kdo kdy přijde, ten kupuje. Všechny ceny jsou uváděny bez DPH.

Corel, Pinnacle, Pantone, CMYK, RAL, NCS, LightBOX | dtpstudio.cz

Corel, Pinnacle, Pantone

CMYK, RAL, NCS, LightBOX